Hyvinvointikurssit

Hyvinvointia nettikursseilla

Hyvinvointikurssit

Ostin Tietoisuusakatemian Yoga Nidra  -nettikurssin miehelleni lahjaksi ja totesin sen myös omaksi jutukseni. Suomenkieliset käytännön harjoitukset johdattavat hyvin syvärentoutumisen maailmaan. Johanna ohjaa miellyttävällä tavalla ja voit tämän kurssin avulla ryhtyä itsekin Yoga Nidra -ohjaajaksi, mutta kurssista on ehdottomasti hyötyä, vaikka et tästä itsellesi työtä tekisikään.

Tutustu nyt Yoga Nidraan tämän linkin kautta, niin pääset tarkemmin tutustumaan, mitä Yoga Nidra on ja jos päätät tilata kurssin Tietoisuusakatemialta, saan siitä provision itselleni.

Mikäli haluat enemmän mielenrauhaa, Meditaatio-ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää omaa meditaatioharjoitustasi ja saada enemmän tietoisuutta, läsnäoloa ja mielenrauhaa elämääsi.

Jos olet joogan harjoittaja, meditaatio-ohjaajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia Patanjalin Yoga Sutriin perustuvan meditaatiotekniikan, joka syventää harjoitustasi ja auttaa saavuttamaan askel askeleelta mielen hiljenemisen tilan.

Tutustu nyt Tietoisuusakatemian Meditaatio-ohjaajakoulutukseen tämän linkin kautta! Jos päätät tilata kurssin Tietoisuusakatemialta, saan siitä provision itselleni.

Hengitysharjoittelu on hyödyllinen taito kaikille, jotka haluavat oppia stressinhallintaa ja parantaa yleistä hyvinvointiaan. Se sopii kaikille, jotka haluavat ottaa aktiivisen roolin omassa terveydessään ja hyvinvoinnissaan.

Tutustu nyt Tietoisuusakatemian Hengitysohjaajakoulutukseen tämän linkin kautta! Jos päätät tilata kurssin Tietoisuusakatemialta, saan siitä provision itselleni.

Löydä hyvä olo ja yhteys omaan kehoon! Kehotietoisuusvalmennus tarjoaa sinulle työkalut energisempään ja virkeämpään arkeen. Opit tunnistamaan kehosi viestit ja valitsemaan juuri sinulle sopivat harjoitukset.

Tutustu nyt Tietoisuusakatemian Kehotietoisuusvalmennukseen tämän linkin kautta! Jos päätät tilata kurssin Tietoisuusakatemialta, saan siitä provision itselleni. 

Maksuttomia nettikursseja

Jos kaipaat elämääsi enemmän energiaa, jaksamista tai muutosta, aloita unesta!

Kun saat riittävästi laadukasta unta, sinun on helpompi toteuttaa muutoksia elämässäsi, kestää stressiä, keskittyä, pysyä positiivisena, muistaa asioita ja tehdä hyviä valintoja.

Tilaa nyt maksutta markkinointiyhteistyönä tarjottava Tietoisuusakatemian Nuku paremmin ja palaudu -opas.

Keho reagoi kylmäaltistukseen stressillä ja vapauttamalla adrenaliinia ja noradrenaliinia. Stressi ilmenee taistele-, pakene- tai jähmety - stressireaktioilla, jotka tuntuvat kehossa. Kylmäaltistus voi auttaa tunnistamaan stressireaktioita ja vapauttamaan niitä.

Tilaa nyt maksutta markkinointiyhteistyönä tarjottava Tietoisuusakatemian Kylmäaltistuksen hyödyt ja vinkkejä aloitukseen -opas.