Kurssit

Kursseja virtuaalisesti ja paikan päällä

Osallistu valmiille kurssille tai  luo omasi!

Happy Virtualin tiloissa voit järjestää erilaisia kursseja 6-12 henkilön ryhmille. Esimerkkejä valmiista kursseista näet tällä sivulla. Ehkä niistä löytyy jokin sopiva tai saat niistä inspiraatiota omaan kurssitapahtumaan tai workshopiin.

Silloin tällöin tarjoamme mahdollisuuden osallistua valmiiksi räätälöidyille kursseille. Tällä sivulla pääset osallistumaan näille kursseille.  Huomioithan, että ostopäätös on sitova. 

Tutustu käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.

Makumatka Japaniin -kurssi johdattelee sinut Japanin herkkuihin asiantuntijan, Marjo Sekin, johdolla. Pääset sekä valmistamaan japanilaista ruokaa että maistelemaan sitä. Kurssin hintaan sisältyy myös sake-luento. 

Vaihtoehtona on Japanilainen ilta, jossa Marjo kertoo kokemuksistaan Japanissa asumisesta hyvän japanilaisen ruuan kera.

Osta ystävälle lahjaksi tai kerää porukka kokoon vaikka työtovereista tai ystävistä!

Nämä tapahtumat järjestetään Vantaan Louhelassa. Kerrallaan mukaan mahtuu 6-12 henkilöä. 

Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Japanilainen ilta

Japanilainen ilta sisältää monipuolisen aterian: alkupaloina susheja, pääruoka lisukkeineen ja salaatteineen sekä jälkiruoka. 

Ruokailun ajan Marjo Seki kertoo Japanin ruokakulttuurista ja kokemuksistaan Japanissa 20 vuoden ajalta; opettajan työstään, perhe-elämästään, japanilaisista tavoista, kodista, asumisesta ja naisen asemasta. Voitte itse myös pohtia kysymyksiä ja toiveita iltaan. Japanilaisen illan kesto esim. 2-2,5 tuntia riippuen sisällöstä.

Lähetä tarjouspyyntö tästä!