Palvelut

Tutustu monipuolisiin palveluihin

Palvelut

Haluan toivottaa Sinut tervetulleeksi joustavaan työskentelyyn virtuaalipalvelujen parissa. Täältä löydät pienyrittäjänä kaiken, mitä tarvitset omaan ydinalueeseesi keskittymiseen, yrityksen laajentamiseen tai vain oman elämäsi helpottamiseen. Pienyrittäjä ymmärtää pienyrittäjän haasteita. Yritetään yhdessä ratkoa niitä.  


Yksityisille


1. OnnenPosti

Haluatko saada vinkkejä onnellisuuden lisäämiseen ja hyvinvointiin? Tilaa OnnenPosti, joka tuo vinkit suoraan sähköpostiisi kerran-pari kuukaudessa.

Tilaa OnnenPosti!


2. Miten järjestää onnistuneet juhlat -opas

Kirjoitin 2007-2008 kolmeosaisen kirjasarjan juhlista, jossa tein luotauksen niin vuotuisjuhlien kuin perhejuhlien ja muiden juhlien historiaan, perinteisiin ja modernimpiin juhlatapoihin. Nyt olen päivittämässä opasta nettiversioksi. Opas ilmestyy kesän 2024 aikana. Opas kertoo vaihe vaiheelta, mitä juhlaa suunnitellessa on otettava huomioon. Oppaassa on mukana useita suunnittelua helpottavia suunnittelupohjia.


3. Onnellisuuden ABC -blogi

Seuraa Onnellisuuden ABC -blogiani, joka tarjoaa näkökulmia ja vinkkejä onnellisuuden maailmaan. Koska ilo kuuluu olennaisesti onnellisuuteen, haluan jakaa kanssasi ajatuksia, jotka tuovat hymyn kasvoillesi.


4. Tilat harrastuksiin tai pieniin perhejuhliin

Haluaisitko koota ystäväpiirin kokkaamaan säännöllisesti tai pitämään käsityö-, askartelu- tai taidekerhoa? Onko juhlan aika? 

Monipuoliseen käyttöön soveltuvan vuokratilan voi muokata esim. n. 12 henkilön juhlatilaksi vuosipäivän viettoon, sukutapaamiseen tai baby showeriin. Tilat soveltuvat myös työskentelyyn, jos tarvitset satunnaisesti rauhallisen työskentely-ympäristön. Pyydä tarjous sinulle sopivasta tilasta tai lue lisää! Järjestämme myös ohjelmaa, joten kysy lisää tarjouspyyntösi yhteydessä!
Yrityksille


1. OnnenPosti

Haluatko saada vinkkejä onnellisuuden lisäämiseen ja hyvinvointiin? Tilaa OnnenPosti, joka tuo vinkit suoraan sähköpostiisi kerran-pari kuukaudessa.

Tilaa OnnenPosti!


2. Onnellisuuden ABC -blogi

Onnellisuuden ABC -blogissani kerron mm. ajatuksia siitä, mitä onnellisuus on, mistä se muodostuu ja vinkkejä sekä inspiraatiota pienyrittäjän näkökulmasta.


3. Monikäyttötila lyhytaikaiseen vuokraukseen

Kaikkea ei voi tehdä virtuaalisesti. Oletko kotoa käsin toimiva yrittäjä ja tarvitset satunnaisesti neuvottelutilaa? Onko mielessäsi nettiwebinaarin tai -kurssin tekeminen tai vaikkapa kirjan kirjoittaminen? Tilassa voi järjestää n. 12 henkilön kurssin, workshopin, tyky-päivän tai juhlan. Kysy tiloja lyhytaikaiseen, satunnaiseen tai säännöllisesti toistuvaan tarpeeseen tai lue lisää


4. Virtuaaliassaripalvelu

Eikö vuorokauden tunnit riitä tekemään kaikkia "paperitöitä", mitä pitäisi? Pyydä virtuaaliassari apuun projektiisi tai tapahtumajärjestelyihin tai lue lisää!


5. Tuotekuvauspalvelu

Pienyrittäjä, omistatko verkkokaupan tai suunnitteletko sellaista, mutta aika tai osaaminen asettaa kynnyksen verkkokaupan perustamiselle? Autan sinua siinä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan verkkokauppasi yhdessä!