Makumatka Japaniin

Japanilaisen ruuan kurssi

Kokkaa asiantuntijan johdolla

Tervetuloa mukaan Makumatka Japaniin -ruokakurssille! Tämä ainutlaatuinen kurssi johdattelee sinut Japanin herkkuihin asiantuntijan, Marjo Sekin, johdolla. Pääset sekä valmistamaan japanilaista ruokaa että maistelemaan sitä. Kurssin hintaan sisältyy myös sake-luento.

Ajankohta: 6.4.2024 klo 10-13

Paikka: Vantaa, Patotie 6 (tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostiin kurssin ostamisen jälkeen ennen kurssin alkua kurssille osallistuneille.)

Hinta: 80 eur/hlö (sisältää myös kurssilla tarvittavat ruoka-aineet)

Osta tästä tai lue lisää kurssista alla olevasta esittelystä.

Taustatietoa Makumatka Japaniin -ruokakurssista

Marjo Seki on todellinen Japanin kulttuurin ja ruoan asiantuntija. Hän vietti 20 vuotta Japanissa, toimiessaan sekä peruskoulun opettajana Tokiossa että ravintoloitsijana Jokohamassa. Palattuaan Suomeen hän toi sushin Tampereelle perustaen kaupungin ensimmäisen japanilaisen ravintolan, Marusekin.

Marjo on järjestänyt vuosien varrella monipuolisia japanilaisen ruoan kursseja, aina sushista ja japanilaisesta kotiruoasta temppeliruokaan. Hänen intohimonsa ja osaamisensa ovat tehneet hänestä halutun luennoitsijan. Lisäksi Marjo on kirjoittanut useita ruoka-aiheisia tietokirjoja, kuten "Okazu", joka käsittelee japanilaista kasvis- ja temppeliruokaa (Teos 2021).

Tällä kurssilla pääset uppoutumaan Japanin makujen maailmaan aivan uudella tavalla. Tämä kurssi tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen ja uusia taitoja japanilaisen ruoan valmistuksessa.Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tälle herkulliselle matkalle Japaniin!