Lisätään onnellisuutta

Be Happy!

Haluan Sinun viihtyvän seurassani, joten lähetä oma vinkkisi, mistä aiheesta haluaisit oppia etänä tai mitä oppaita tai etäpalveluja voisin sinulle tarjota. Tutustu tarkemmin palveluvalikoimaani!

Happy-sanan merkitys

Tervetuloa Happy Virtualiin, onnellisuuden tavoitteluun ja virtuaalimaailman syleilyyn! "Happy" on englannin kielen sana, ja se tarkoittaa onnellista, iloista. Se kuvaa positiivista tunnetta tai mielentilaa, jossa ihminen kokee hetkellistä iloa tai yleistä tyytyväisyyttä elämässään.

Onnellisuus on tärkeä osa ihmisen elämää, ja sana "happy" auttaa ilmaisemaan ja kuvaamaan tätä myönteistä tunnetilaa. Pandemia, sodat, inflaatio ja ilmastonmuutos ovat kiristäneet hermojamme ja iloisen olotilan saavuttaminen voi olla haasteellista. Mutta minä olen tässä, valmiina tuomaan iloa ja inspiraatiota elämääsi.

Mikä on Virtual-sanan merkitys?

"Virtual" on termi, joka viittaa johonkin, joka ei ole fyysisesti olemassa tai näkyvissä, vaan tapahtuu tietokoneen avulla. "Virtuaalinen" voi myös liittyä digitaalisiin resursseihin, kuten virtuaalisiin oppimisympäristöihin. 

Olipa kyseessä sitten uuden taidon oppiminen, avun saaminen omiin projekteihin tai virtuaalikaupassa shoppailu, minulla on kaikkea tätä ja enemmän. 

Mottoni on Be Happy!

"Be Happy" on mottoni, joten liity mukaan Happy Virtualin ilon täyteiseen matkaan – täällä odottavat uudet mahdollisuudet ja onnellisempi elämä!

Jos sinulla on idea kurssista, luennosta, kirjasesta tai muusta virtuaalisesta palvelusta, jonka avulla ylläpitäisit onnellisuuttasi ja jonka voisin sinulle tarjota, lähetä minulle vinkkisi

Halauksin,

Tarja Immonen
Happy Virtualin perustaja